https://iventas.bg

Филтри и овлажнители за въздух

Въздушен филтър и йонизатор Luva

  • цена: 475,00лв.
SKU: VM - 03142
Професионално качество за пречистване на въздуха

У дома въздухът често е по-замърсен от този навън. Прах, пушек, химични и домашни продукти, бактерии, микроби, вируси, полени и други алергени могат да причинят главоболие, раздразнение на дихателната система, на очите и кожата, да причинят хроничен бронхит, бронхиолит, тежки астматични пристъпи и алергии.

Luva® използва двойна технология за борба със замърсения въздух у дома:

- Двата e-Nano филтъра хващат 99.7% от много фините < 3µm микрочастици. Тези филтри могат да се перат и да се използват отново веднъж или два пъти, в зависимост от това колко интензивно се използват. Животът им е 3 до 6 месеца.

Пречистването може да се види по смяната на цвета на филтъра:

1)Преди употреба;                 2)Прах;                       3)Пушек
Luva filters


- Анионният Anion-G филтър пречиства въздуха с оксианиони. Той произвежда голямо количество отрицателни йони (2 милиона в секунда), като се свързва с кислорода и влажността във въздуха. Отрицателните йони са мощни естествени пречистващи агенти. Няма нищо по-ефективно в пречистването на въздуха, който дишаме. В дивата природа отрицателните йони се произвеждат от роцеси като морските вълни и водопадите. Положителните йони (катионите), образувани от частиците на замърсителите, се неутрализират, утаяват и елиминират от отрицателни йони в комбинация с кислород. Филтърът е постоянен, не се произвеждат озон или азотен оксид.

Два режима: Бавен (ултратих, 19,8 dB) или бърз (26,0 dB).

Площ: up to 40m2

Ултракомпактен: 586 x 166 x 317mm / 1,8 kg

Съдържание на комплекта:

1 уред Luva®, 1 Anion-G филтър(в самия уред),

2 е-Nano филтъра, 1 адаптор за захранване, 1 инструкция за употреба.

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.