https://iventas.bg

Аспиратор за нос с дифузер Babydoo MX6-One VM-03003

  • цена: 89,00лв.
Няма наличност SKU: VM - 03003
Впръскване и изсмукване: нежно, бързо и ефективно

Електрическият аспиратор за нос за бебета Babydoo MX6-One с дифузер за впръскване на физиологичен разтвор е важна иновация за ефективната хигиена на нослето на бебето.

До първата годинка бебето диша само през носа, поради което може да се натрупат вредни остатъци в носните канали (бактерии, вируси, полени, прах). Децата се научават да си издухват носа около 3-годишна възраст. Лошата хигиена на носа може да доведе до инфекции като настинка и да изложи детето на риск от по-сериозна инфекция. Запушеният нос прави дишането по-трудно, а това също води до затруднения с храненето и съня. Важно е редовно да се почистват носните канали и да се събират от тях натрупаните секрети. Babydoo MX6-One позволява впръскване на физиологичен разтвор с цел размекване на натрупаните замърсявания в носа на бебето, а след това нежно и по-ефективно изсмукване.

Сила на изсмукване: до 50 kPa

Съдържание на кутията: 25 еднократни хигиенични чашки; 3 стерилни 5ml контейнерчета за физиологичен разтвор; 3 хипоалергенни силиконови накрайника (подходящи за по-големи бебета); 2 резервни силиконови уплътнителя; 2 батерии 1,5V AA.

Физиологичният разтвор не е включен.

Напишете коментар

Моля уверете се, че сте попълнили обозначените със звезда (*) полета.