Меню
Количка

Безопасен дом за бебета и деца с аксесоари за безопасност Safety 1st

Бебетата и подрастващите деца са изключително любопитни и безстрашни създания. 

Колкото и да е малък света на детската стая, опасности могат да дебнат отвсякъде: копче на пода, контакти на стената, ръбове на маси и т.н.

Затова, задачата на родителите е да осигурят безопасен дом за мъниците, обезопасявайки периметъра, а на помощ идват аксесоарите за обезопасяване Safety 1st

Какви видове предпазни продукти може да намерите в магазин Ивентас

  • Предпазни прегради

Ограничават достъпа на малките, любопитни изследователи до потенциално опасните места като  стълбището, кухнята, терасата и т.н. Доверете се на качествените защитни прегради за врата на Safety First за дълготрайна и сигурна употреба, с лесен и бърз монтаж без пробиване

  • Предпазители за шкафове и чекмеджета

Те заключват шкафовете, в които се съхраняват вредни препарати, чупливи амбалаж и кухненска посуда, инструменти и остри предмети, с които малкото дете може да се нарани и др.

  • Предпазители за контакти

Контактите изглеждат супер интересни за изучаване от малките деца, така че за тяхна безопасност е по-добре да сложете ефективни предпазители Safety 1-st, за да не могат малките пръстчета да достигнат до опасното място.

  • Предпазители за ъгли на мебели

Предпазете нежната малка главичка на бебчето, като ги поставите по ъглите на ниските масички. Безценен аксесоар, когато подрастващото детенце се учи да прохожда и докато усвои стабилна походка.

  • Предпазители за врата

С тях малките пръстчета няма вероятност да се окажат прещипани от вратите.

  • Предпазители за легло

Използват се, за да се предотврати падане от леглото на малкото дете. Особено подходящи са при прехода от бебешко към детско легло.


Безплатна доставка до врата или офис на Спиди за поръчки над 90 лв.


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и други

Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Автоматична нощна лампа внася магична атмосфера за спокоен нощен сън на бебето. Осигурява успокояваща мека светлина, която помага да спестите енергия между залез и изгрев слънце. Нощната лампа SAFETY 1st се включва веднага щом в стаята се стъмни и се изключва при заревото на дневната светлина. SAFETY 1-st Автоматична нощна лампа е със съвременен дизайн, украсена с искрящи конфети и листенца. Икономична (автоматичната нощна лампа консумира само 0,4W), може да се използва до 50 000 часа, достатъчно за наблюдение на бебето през нощите му в страната на мечтите! Предимства:  Лесна употреба на нощната лампа SAFETY 1st , благодарение на автоматичната функция: когато е включена в контакта, тя светва, когато се стъмни и изгасва, когато светлината се появи отново. Енергоспестяваща нощна лампа с много ниска консумация на енергия: няма нужда от смяна на крушка, защото работи с ..
Цена: 31.90 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Въртящи се предпазители за контакт помагат да превърнете дома в защитено и безопасно за деца място. Предимства: Ултра практична въртяща се предпазна система за контакт за директен достъп, без да е необходимо сваляне. Въртящият се предпазител за контакт Safety 1st се заключва автоматично при издърпване на щепсела. По този начин можете да сте сигурни, че малкото любопитно дете няма да поставя остри предмети или пръстите си в електрическите контакти. Покриват стандартен контакт с нула и фаза, без заземяване. Поставяне: Отлепете лепенката от задната страна на предпазителя и притиснете в контакта. Завъртете надясно, за да включите уред в отворите. Когато изключите уреда, отворите се затварят автоматично. Съдържание: 8 бр. въртящи се предпазителя за контакт в опаковка Внимание: Предпазителите не са предназначени да заместят родителския надзор. Никога не оставяйте детето ..
Цена: 6.90 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Универсална метална преградна врата с механизъм за автоматично заключване за обезопасяване на помещения  Предпазната преградна врата с автоматично заключване SAFETY 1st предлага интелигентен и лесен за използване автоматичен механизъм за затваряне. Просто натиснете бутоните на дръжката, за да я отворите и я оставете да се затвори автоматично при затваряне. Можете да се уверите, че вратата е затворена, като погледнете индикатора Secure Tech®, че е в червен цвят. SAFETY 1st Универсална метална преградна врата е широка, отваря се в двете посоки, удобна за използване, а двойният заключващ механизъм добавя увереност за сигурността. Предпазната преградна врата е самозатваряща се и е подходяща за отвори между 73 см и 80 см, но може да бъде удължена до 136 см с отделно налични удължения. Характеристики: Отваряне в една или и в двете посоки, по избор Затваря се авто..
Цена: 129.00 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Мултифункционално заключващо устройство с таен бутонПредимства:Любопитните деца се опитват да влязат навсякъде и във всичко, но Safety 1st OutSmart™ заключващо устройство с таен бутон ви помага да ги държите далеч от опастностите с първия по рода си заблуждаващ бутон. Децата са привлечени от заблуждаващия бутонът, но натискането върху него няма ефект. Само вие знаете, че гъвкавата лента крие действителната тайна за отваряне на ключалката.Тази многофункционална ключалка предпазва малкия изследовател от достъп до опасни уреди и материали и може да се използва за заключване на шкафове и чекмеджета. Лесно се закрепва със самозлепващи се лепенки и се сваля, когато ключалката вече не е необходима.Многофункционалната ключалка Safety 1-st е тествана от малки деца в при домашни условия, че е достатъчно силна, за да устои дори на най-умните малки деца. Дори при лабораторни тестове, изпо..
Цена: 16.90 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Мултифункционално заключващо устройство подходящо за всякакъв вид вратички на мебели и домакински уреди. Заключващото устройство SAFETY 1st осигурява ефективна сигурност и безопасност на вашия дом, за да може малкото съкровище да лази или да се разхожда безпрепятствено из цялата къща и да задоволява любопитството си. Предимства: Мултифункционално заключващо устройство не позволява отваряне от деца на шкафове, чекмеджета и домашни уреди. Заключващото устройство се отваря лесно от възрастен, само с една ръка. Ключалката е с регулируема дължина, което я прави подходяща за всякакви мебели и домашни уреди – хладилник, фризер, микровълнова, миялна, сушилня. Бърз и лесен монтаж чрез система със залепване без да са необходими инструменти. Инструкции: Мултифункционалното заключващо устройство се състои от две части – основна част с лента (1) и фиксирана част (2). Монтаж: 1.) По..
Цена: 9.90 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Предпазна щипка за врата помага да превърнете дома в по-безопасно място за деца. Без повече сълзи, докато малките изследователи проверяват всичко с пръстчета. Точно пантите на вратата са едни от най-опасните места в дома, докато бебето изследва света около себе си с малките си пръстчета. SAFETY 1-st Предпазна щипка за врата предотвратява и от самозатваряне на вратата. Предимства: SAFETY 1st Предпазна щипка за врата е подходяща за всички врати във всеки дом Предпазната щипка за врата е изработена от абсолютно прозрачен и гъвкав материал, и така се слива с интериора на дома Предпазителя за врата SAFETY 1-st предотвратява от самозатваряне и нежелано хлопване на вратата Може да се постави както от страната на пантата, така и от страната на резето на вратата, за да се предотврати прищипването на малките пръстчете и на двете места.  Побира се на всякаква височина на ..
Цена: 6.90 лв
Марка: Safety 1st
7 см Удължител за универсална дървена преграда за врата SAFETY 1st Essential Съвместим с Универсална дървена преграда за врата SAFETY 1st Essential Характеристики:Удължителят може да се използва самостоятелно или в комбинация с друг удължителУдължава Универсална дървена преграда за врата SAFETY 1st Essential до максимум 94 см (с 2 броя Удължител за дървена преграда за врата от 7 см)Лесен за инсталиране и настройка Преградната врата е подходяща да се използва за деца на възраст от 6 до 24 месеца..
Цена: 29.00 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Удължител за метална висока преграда за вратаСъвместимост: Удължете вашата Safety 1st Висока метална предпазна врата с този удължител с допълнителни 7 см. Употреба: Този Удължител за метална висока преграда за врата може да се използва самостоятелно или в комбинация с още един удължител на преградата до обща ширина 94 см.Продуктово видео..
Цена: 21.00 лв
Марка: Safety 1st
Удължител от 14 см за метална универсална преграда за врата SAFETY 1st  Удължителят за предпазна преградна врата Safety 1st е идеален за домове с по-широки отвори за врати или стълбища. Може да се използва в комбинация с други отделно налични удължители (7 см, 14 см или 28 см). SAFETY 1st Удължител за метална универсална преграда за врата е лесен за използване и инсталиране. Съвместимост: Safety 1st Универсална метална преграда за врата Safety 1st Универсална метална преграда за врата с механизъм за автоматично заключване Safety 1st Универсална метална преграда за врата с плоска основа Употреба: SAFETY 1st Удължител за метална универсална преграда за врата 14 см може да се използва самостоятелно или в комбинация с други удължители на преградата до обща ширина от 101 см на Safety 1st Универсална метална преграда за врата с плоска основа до обща ширина от 129 см на Safety 1st..
Цена: 29.00 лв
Удължител за метална универсална преграда за врата - 7 см Удължител за метална универсална преграда за врата - 7 см
Последни бройки
Марка: Safety 1st
Удължител със 7 см за метална универсална преграда за врата SAFETY 1st Удължителят Safety 1st е идеален за домове с по-широки отвори за врати или стълбища. Може да се използва в комбинация с други отделно налични удължители (7 см, 14 см или 28 см). SAFETY 1st Удължител за метална универсална преграда за врата е лесен за използване и инсталиране. Съвместимост: Safety 1st Универсална метална преграда за врата Safety 1st Универсална метална преграда за врата с механизъм за автоматично заключване Safety 1st Универсална метална преграда за врата с плоска основа Употреба: SAFETY 1st Удължител за метална универсална преграда за врата 7 см може да се използва самостоятелно или в комбинация с други удължители на преградата до обща ширина от 101 см на Safety 1st Универсална метална преграда за врата с плоска основадо обща ширина от 129 см на Safety 1st Универсална метална преграда..
Цена: 19.00 лв
Марка: Safety 1st
SAFETY 1st Удължител за модулна метална преграда за врата е идеален, ако трябва да удължите Safety 1st модулна метална преграда от 3 или от 5 модула, за да затворите по-големи площи или отвори до максимум 430 см. Характеристики: Модулната преграда е изключително широка и може да се използва за всичко – от широки стълби до камини. Идеална е за обезопасяване на коридори, неправилни врати, площадки или кухни.  Съвсем лесно ще ограничите достъпа на Вашия мъник до опасни зони и ще сте спокойни за неговата сигурност.  Модулната преграда SAFETY 1-st се използва много лесно – закрепва се с винтове за стената, а отделните секции могат да заемат различни позиции и ъгли.  Съвместимост: Удължителят е съвместим с Модулните метални прегради SAFETY 1st с 3 и 5 модула. Позволява да удължите преградите си съответно до: SAFETY 1st Сива модулна метална преграда от 3 модула за ..
Цена: 99.00 лв
Марка: Safety 1st
14 см Удължител за черна универсална метална преграда за врата SAFETY 1st Съвместим с Универсална метална преграда за врата, черна Характеристики: Удължителят може да се използва самостоятелно или в комбинация с друг удължителУдължава металната преграда за врата SAFETY 1st до максимум 108 см (по един удължител 14 см от двете страни)Лесен за инсталиране и настройка Преградната врата е подходяща да се използва за деца на възраст от 6 до 24 месеца..
Цена: 29.00 лв
Показани 1 от 12 | 39 (4 Страници)