Меню
Количка

За нас

От бременността до раждането - всичко за Вас и Вашето бебе!

Всички знаем как напълно и поразително се променя живота на семейството след появата на едно новородено бебе.

Ето защо ИВЕНТАС се занимава с това, което прави най-добре – опитва се да направи прехода към родителството по-щастлив, като предлага премиум продукти, които оптимално улесняват ежедневието на хората по време на бременността, раждането и след това.

ИВЕНТАС ЕООД започва своята дейност през 1997г. с основна цел предлагане на българския пазар на световно признати качествени продукти. И така, през 2017г., 20 години по-късно, вече е официален вносител и дистрибутор на: Mutsy, Phil&Teds, Philips AVENT, Philips Sonicare, Tommee Tippee, Playgro, Baby Art, Tiny Love, Friendly Organic, Visiomed, Safety 1-st.

През 2011 г., на площ от 450 кв.м., отвори врати и шоурумът в гр. София на бул. Симеоновско шосе 130, където можете да се запознаете от близо с всичко, което фирмата предлага, с помощта на висококвалифицираните ни консултанти.

Гордеем се, че и до днес се стремим да предлагаме качествени стоки на утвърдени производители и професионално и компетентно обслужване, за да бъдат щастливи семействата, които имат или очакват дете.

Екипът на фирмата се състои предимно от млади и добре образовани специалисти, с различни профили и отличен потенциал. Това са енергични и креативни професионалисти, високо мотивирани да предложат експертно обслужване, ориентирано към нуждите на клиента.

Всичко започна с едно шише и любовта към него …… и вече две десетилетия продължава с хиляди деца и радостта на техните семейства. Фирма Ивентас присъства в домовете им с колички, аксесоари, мебели, играчки, козметика, уреди за безопасност и всичко онова, от което се нуждаят малчуганите.  

Щастливи сме за възможността да помагаме на настоящи и бъдещи родители и техните деца, за постигане на един по-хармоничен и проспериращ живот.


Проект по Оперативна програма: Национален план за възстановяване