Меню
Your Cart

Новини RSS Feed

05 апр. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА за Колички и Аксесоари Mutsy i2/iGO
admin 0 928
Изборът на бебешка количка е един от най-важните моменти в този нов етап от живота на всяка двойка, която е в очакване на рожбата си Детската количка е едно от нещата, които най-дълго се използват в е..
01 апр. ПРОМОЦИЯ!!! -22% намаление на всички продукти с марка Safety 1st
admin 0 1701
Всеки родител се стреми да направи света по-безопасно и щастливо място за своето мъниче!Утвърдила се като лидер в безопасността на децата, марка Safety 1st Ви предлага разнообразие от продукти за осиг..
01 апр. ПРОМОЦИЯ!!! Philips AVENT: 20% шишета за хранене и комплекти за новородено
admin 0 1165
Уважаеми клиенти, Поръчайте шишета за хранене и комплекти за новородено Philips AVENT с 20% отстъпка САМО до 30 април 2021г.Philips AVENT произвежда продукти, вдъхновени от природата и разработени сле..
01 апр. ПРОМОЦИЯ!!! Philips Sonicare: 20% намаление на резервни накрайници за звукови четки за зъби Philips Sonicare
admin 0 2328
Уважаеми клиенти, Поръчайте  накрайници Philips Sonicare с 20% отстъпка САМО през април 2021г.Продукти Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!Насладете се на по-блестяща усмивк..
29 март Безплатна онлайн лекция на тема
admin 0 39
ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция на тема “Алергиите при децата“ организирана от Списание Кенгуру с подкрепата на Ивентас ЕООД, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Списание "Кен..
23 март Онлайн лекция на тема
admin 0 106
Заповядайте утре, 24 март, на безплатна Онлайн лекция на тема “ДИШАНЕ ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕТО”Чакате с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започва..
19 март Работно време на магазин
admin 0 49
Уважаеми клиенти,Уведомяваме Ви, че магазинът ни, с адрес:  гр. София бул. "Симеоновско шосе" 130, ще работи с ПЪЛНО работно време от 22 март 2021г.Очакваме Ви всеки ден от 10:30 часа до 19:00 часаВъв..
18 март Безплатен уебинар на тема: КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА НОВОРОДЕНОТО В БОЛНИЦАТА И У ДОМА?
admin 0 114
Заповядайте на Безплатния уебинар на тема "Как да се подготвим за новороденото в болницата и у дома?" организиран от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ и със съдействието на фирма ИВЕНТАС.Акуш..
11 март Училище за бъдещи родители към МБАЛ НАДЕЖДА с онлайн лекция на тема
admin 0 56
Училище за бъдещи родители към МБАЛ "Надежда" с подкрепата на фирма Ивентас, организират БЕЗПЛАТЕН уебинар на тема: Кърменето от "А" до "Я", който ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на МБАЛ ..
02 март Онлайн лекция на тема
admin 0 134
Заповядайте утре, 3 март, на безплатна Онлайн лекция на тема “КЪПАНЕ И ОБЛИЧАНЕ НА БЕБЕТО”Чакали сте с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започ..
02 март Онлайн лекция на тема
admin 0 124
Списание Кенгуру съвместно с Ивентас ЕООД организират БЕЗПЛАТНО събитие на тема "Най-чести грешки при кърмене. И как да ги избегнем", което ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Списание "Ке..
01 март ПРОМОЦИЯ!!! Playgro: 20% избрани играчки
admin 0 2192
ПРОЛЕТНИ цени за весели ИГРИ! Само през март 2021г. поръчайте избрани* играчки Playgro с 20% отстъпка!  Зарадвайте своето мъниче или подарете на Ваши близки с бебе забавни и образователни играчки Play..
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)