Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

22 окт. Подарък - Изненада за всяка поръчка
admin 0 480
Изключително щастливи сме за възможността да помагаме на настоящите и бъдещи родители и техните деца, за постигане на един по-хармоничен и проспериращ живот.Ето защо най – голямото признание за нас са..
08 окт. Ваучер Подарък
admin 0 345
Знаете ли, че за всяка направена покупка в нашия Шоурум или интернет магазин iventas.bg на стойност:  от 800 лв. до 1399 лв. - получавате ваучер-подарък на стойност 50 лв.  от 1400 лв. до 1999 лв. - п..
20 март Хигиенни правила с бебе у дома
admin 0 281
Добрата ежедневна хигиена е не само превенция от инфекции и вируси. Тя носи удоволствие както на новороденото, така и на неговите родители, очаровани от уханието на свежест и бебе.Поради незрялата иму..
20 март Как да направим дома си по-безопасен?
admin 0 210
Да бъдеш родител е един от най-вълнуващите периоди в живота. Да наблюдаваш как детето расте и всеки ден прави велики открития в заобикалящата го среда. Но докато се опитваш да стимулираш неговата любо..
18 март Шест причини за изцеждане на гърдите
admin 0 1568
По правило кърменето на поискване регулира производството на кърма. Причината за този феномен е, че докато детето суче през ареолата и гръдното зърно, то стимулира мозъка на майката да произвежда и ос..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)