Поръчайте Philips Sonicare Звукочестотни четки за зъби и Комплекти ProtectiveClean Series 6100 с 20% отстъпка САМО до 30 ноември 2021г.

Звукочестотни четки за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean Series 6100 доказано подобряват оралното здраве и хигиена!

  • Насладете се на по-блестяща и бяла усмивка и по-ефективно почистване на устната кухина. Високоскоростните вибрации на Philips Sonicare Звукочестотна четка за зъби ProtectiveClean Series 6100 (62 000 движения на четката в минута) превръщат пастата за зъби и водата в почистващи мехурчета, вкарвайки ги между зъбите, по линията на венците и в най-труднодостъпните зони, за изключително почистване. След сутрешното използване на четката за зъби Philips Sonicare Protective Clean 6100, чувството за свежест в устата и блясъка на зъбите се запазват през целия ден. Още след първото измиване имате усещането, че зъбите са гладки и полирани, точно както чувството което изпитвате след премахване на зъбен камък при зъболекар. Това усещане за чистота няма как да бъде достигнато с обикновена ръчна четка за зъби.
  • 3 Режима: Clean (за перфектно почистване), White (избелване) и Gum Care (грижа за венците с нежен масаж): Всеки един режим е с времетраене от 2 минути, което е препоръчителното време за миене на зъбите.
  • 3 степени на интензивност на работа: ниска, средна, висока. Ако до сега сте използвали обикновена четка за зъби има голяма вероятност неусетно да прекалите с натиска, но четките от серията на Philips Sonicare имат светлинен индикатор, който сигнализира, че натискът е прекомерно силен и подсеща да го намалите
  • Функция BrushSync: умно напомняне за смяна на накрайника
  • Включени аксесоари: зарядно устройство и калъф за пътуване


ProtectiveClean Series 6100 предлага избор от Единична или Комплекти с 2 броя Звукочестотни четки за зъби или Звукочестотна четка за зъби + UV санитайзер

Всички промоционални продукти Philips Sonicare разгледайте ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до дома или офис на Спиди.

* Към всяка поръчка на звукочестотна четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean Series 6100 получавате ПОДАРЪК паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening, 135г. до изчерпване на наличностите (изчерпан към 23.11.2021 г.)

Офертата е валидна САМО онлайн на iventas.bg от 01 до 30 ноември 2021 г.