Меню
Количка

Актуално RSS фиид

02 дек. Научете всичко важно за храненето на бебето от поредния епизод на предаването Първи стъпки, 8.12
admin 0 13
Не пропускайте една от най-интересните теми за храненето на майката и бебето.  Двете чертички на теста за бременност преобръщат св..
28 ноем. Акушерката Елена Василева и нейните Уроци по кърмене на живо на 2 декември в Училище за бъдещи родители към МБАЛ НАДЕЖДА
admin 0 69
Гледайте на живо във Фейсбук страницата на МБАЛ Надежда, на 2-ри декември (петък) от 14:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Уроци ..
28 ноем. Гледайте предаването Първи стъпки и научете как да направите Коледата истинска и много вълшебна за децата, 1 декември
admin 0 50
Коледа е сред най-важните моменти в живота за всяко дете, направете е незабравима! Въпреки забързаното ежедневие, въпреки липсата ..
25 ноем. Защо е важно да стимулирате сетивата на вашето мъниче? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 30 ноември
admin 0 45
Знаете ли как да стимулирате развитието на сетивата на бебчето? Човекът има 6 сетива - зрение, слух, осезание, обоняние, вкус и ра..
15 ноем. Поредното издание на Първи стъпки с тема БЕБЕШКАТА БЕЗОПАСНОСТ, 28 ноември
admin 0 60
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Списание Кенгуру!Бебето е удивително същест..
15 ноем. Какви са грижите за хигиената на детето? Гледайте на живо в предаването Първи стъпки, 24 ноември 2022 г.
admin 0 69
Не пропускайте БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция с фокус върху новороденото, организирана от списание Кенгуру, на тема: БЕБЕШКАТА ХИГИЕНА...
15 ноем. Новото начало идва с изписването! Но как да се справите с бебчето у дома? Доверете се на съветите на акушерката Елена Василева на 23 ноември от 11 ч.
admin 0 112
Великият миг е настъпил! У дома сте, вече гушкате бебчето си...., но какво да правите с него?! Важно е да знаете какви са неговите..
14 ноем. Как да избегнете най-честите грешки при кърменето? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 21.11
admin 0 84
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит. За да имате успешно кърмене ви трябва ..
14 ноем. Подготовка за бебето - какво наистина ви трябва? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ на 20 ноември
admin 0 77
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо. Акушерк..
10 ноем. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 17.11 от 10.30 ч.
admin 0 96
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
07 ноем. Искате ли да разберете как може да родите за 10 минути? Гледайте онлайн лекцията на тема Дишане по време на раждането, на 8 ноември
admin 0 58
Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка! За да напишете вашата красива история на протекло раж..
21 окт. Безплатен уебинар на Училище БЕБЕ с тема КЪРМЕНЕТО на 27 октомври от 10 ч.
admin 0 136
Ако ви вълнува темата за Кърменето, включете се в безплатната лекция, организирана от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ с..
Показани 1 от 12 | 268 (23 Страници)