Меню
Количка

Актуално RSS фиид

21 март Как да коригирате процеса на лактация, за да осигурите нужните количества мляко за малкия човек? Научете от БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 31.03 от 11 ч.
admin 0 178
Най-добрият старт за бебето - майчиното мляко.Всяка майка иска да даде най-доброто на своето бебе. По правило лактацията се отключ..
21 март 21% намаление на избрани продукти Friendly Organic в Iventas.bg само от 21 до 23 март
admin 0 29
Поканете пролетта в дома си с органичните продукти за почистване Friendly OrganicПролетта е период, в който започваме да прекарвам..
10 март Особености на бремеността през пролетта. Безплатна онлайн лекция на 23 март 2023 г., от 14 ч.
admin 0 314
За какво трябва да внимавате през пролетната бременност? През пролетта светът се събужда, всичко наоколо разцъфва и ни приканва да..
10 март Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева, в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 23 март от 10 ч.
admin 0 345
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
10 март Какви са очакванията на бебчето, когато се приберете у дома? Доверете се на съветите на акушерката Елена Василева, на 22 март от 11 ч.
admin 0 415
Великият миг е настъпил! У дома сте, вече гушкате бебчето си...., но какво да правите с него?! Важно е да знаете какви са неговите..
10 март Какво трябва да подготвите за родилното отделение? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ 19 март
admin 0 268
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема: Подготовка за родилното - физическа, емоционална и документална. А..
09 март Какво е мястото на сезоните в детските игри? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 13 март
admin 0 186
Защо е важно да разказвате на децата за сезоните?Темата за сезоните е мощен стимул за разгръщане на детското развитие и, ако още н..
07 март Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 9.03
admin 0 199
Защо да кърмя и как да изцеждам? В поредния епизод на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, организирано от Списание Кенгуру,  с подкрепата на..
06 март Дихателни техники и трикове за преодоляване на болката по време на раждане споделени от любимата акушерка Елена Василева на 8 март
admin 0 212
Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка! За да напишете вашата красива история на протекло раж..
28 февр. Училище за бъдещи родители към МБАЛ НАДЕЖДА с гост лектор акушерката Елена Василева и нейните Уроци по кърмене на 2 март
admin 0 390
Гледайте на живо във Фейсбук страницата на МБАЛ Надежда, на 2-ри март (четвъртък) от 11:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Уроци ..
14 февр. Защо са необходими правила за кърмене и хранене с мляко? Повече по темата на 21 февруари от 14 ч.
admin 0 931
Защо са важни правила за хранене на бебето и какви са рисковете от неспазването им? Кърменето е естествен процес, но изисква търпе..
07 февр. В какви рискови ситуации можете да изпаднете с бебето и как да подготвите дома си за тях? Научете на 24 февруари от 11 ч.
admin 0 931
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от  Училище за родители МА-МА!Бебето е удивите..
Показани 1 от 12 | 299 (25 Страници)