Меню
Количка

Актуално RSS фиид

19 септ. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 27.09 от 11 ч.
admin 0 40
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Важно е да знаете ка..
19 септ. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 29.09 от 11 ч.
admin 0 40
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.За да имате успешно кърмене ви тря..
19 септ. Oсобености на бременността през студените месеци! Безплатна онлайн лекция на списание Кенгуру на 21.09, 14.00 ч.
admin 0 72
За какво да внимават бременните през зимата?Бременна сте и ви притеснява студът през зимата. От друга страна, знаете, че движениет..
13 септ. Станете част от инициативата МUTSY Forest в подкрепа на възстановяването на тропическите гори и ще можете да допринасете за по-устойчиво, изпълнено с любов бъдеще
admin 0 102
Концепцията на Mutsy е не просто да създават иновативни и функционални колички, а да се движат напред с грижа за бъдещето. Ето за..
12 септ. Как да избегнете най-честите грешки при кърменето? Не пропускайте БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 21 септември от 10 ч.
admin 0 75
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит. За да имате успешно кърмене ви трябва ..
12 септ. Какво ни казва бебето с плача си? Научете от безплатната онлайн лекция на Списание Кенгуру, 18.09.2023 г./14 ч.
admin 0 52
Ако сте родители, със сигурност вече сте се сблъсквали с безспирния плач на бебето. И знаете, че това не е просто плач, а звук кой..
08 септ. Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 14.09
admin 0 104
Защо да кърмя и как да изцеждам? В поредния епизод на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, организирано от Списание Кенгуру,  с подкрепата на..
08 септ. Дихателни техники и трикове за преодоляване на болката по време на раждане споделени от любимата акушерка Елена Василева на 12 септември
admin 0 67
Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка! За да напишете вашата красива история на протекло раж..
05 септ. Как да подготвите дома за посрещането и отглеждането на малко бебе? Научете от акушерката Теодора Артинова на 11.09, 10.00 ч.
admin 0 83
За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото..
03 авг. Подгответе се за раждането с онлайн лекцията на 23 август на Училище за родители
admin 0 179
Раждането в голяма степен зависи и от майката и е важно да бъдете подготвена за това. Подготовката за раждането трябва да започне ..
03 авг. Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе ще научите от онлайн лекцията на училище БЕБЕ на 17 август
admin 0 169
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо. Акушерк..
03 авг. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 9 август от 11 ч.
admin 0 203
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.За да имате успешно кърмене ви тря..
Показани 1 от 12 | 347 (29 Страници)