Меню
Количка

Актуално RSS фиид

30 юни Изберете подходящата залъгалка Philips AVENT за вашето бебче с 20% НАМАЛЕНИЕ през юли 2022 г.
admin 0 11
Ортодонтични залъгалки Philips AVENT успокояват бебчетата, тъй като те са родени с естествената нужда да сучат всичко, което бива ..
30 юни Избрани модели електрически зъби Philips Sonicare с 15% отстъпка през юли 2022 г.
admin 0 12
Звукочестотните четки за зъби Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!Електрическите четки за зъби Филипс с..
27 юни За всички майки, които искат да разбират бебешкия език - гледайте онлайн лекцията с Нина Йорданова на 6 юли от 11 ч.
admin 0 24
Гледайте безплатната онлайн лекция на тема Какво ни казват бебетата преди да проговорят, организирана от Училище за родители МА-МА..
27 юни Чуйте отговорите на най-честите въпроси, които вълнуват жените по време на бремеността - 4 юли 2022 г., от 14 ч.
admin 0 53
Включете се в безплатна онлайн лекция, организирана от Списание Кенгуру, със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на..
22 юни Поредното издание на Първи стъпки с тема за морето, детето и игрите, 27 юни от 14 ч.
admin 0 110
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема С ДЕЦА НА МОРЕ, организирана от Списание Кенгуру!Най-хубавото време на годината до..
19 юни Безплатен уебинар на Училище БЕБЕ с тема КЪРМЕНЕТО по време на море. Гледайте на 23 юни от 10 ч.
admin 0 99
Кърменето с бебе на море - мисия възможна! Лятото е в разгара си, замисляте се за плаж, море, изобщо за много приятни пътувания. Н..
19 юни Какво представлява лактацията като прoцес и как да я управлявате? Гледайте онлайн лекцията Уроци по кърмене на 22 юни
admin 0 88
Кърмата е норма! Една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си.За да имате успешно ..
13 юни Подгответе се за раждането с БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на Училище БЕБЕ, 19 юни от 10.30 ч.
admin 0 103
Защо е важно да се подготвите за предстоящото раждане?Раждането е едно от най-значимите моменти, които настъпват в живота, и в същ..
12 юни Какви са най-често срещаните леки храносмилателни смущения при бебетата и как да се справяме с тях в предаването
admin 0 93
В поредния епизод на предаването "Първи стъпки" гостува д-р Вилиан Кънин, ОПЛ и педиатър. Гледайте на живо на 14 юни (вторник) от..
12 юни Кои са рисковите ситуации за бебето у дома и как да обезопасите средата, за да ги избегнете? Научете в онлайн лекцията на 15 юни
admin 0 84
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от училище за родители МА-МА!Бебето е удивител..
11 юни Как да изберете правилното място за своя пречиствател на въздух Philips?
admin 0 366
Искате да изберете най-подходящият въздухопречиствател за дома или офиса? Това е един сложен въпрос и има няколко ключови момента,..
08 юни Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева в предаванетпо ПЪРВИ СТЪПКИ на 13 юни от 14 ч.
admin 0 122
Раждането вече е история. Гушкате бебчето, радвате му се. А сега какво...Къде ще спи бебето?Как ще се храни? Какви средства за хиг..
Показани 1 от 12 | 230 (20 Страници)