Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

14 май Безплатен уебинар на тема: Подготовка за новороденото
admin 0 54
Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ със съдействието на фирма ИВЕНТАС Ви канят на Безплатния уебинар на тема "Подготовка за новороденото".Акушерката Теди Артинова ще ви даде подробна информация..
12 май Безплатна онлайн лекция на тема
admin 0 13
Този път във фокуса на "Първи стъпки" е бебето в първите седмици след раждането. На помощ идва Елена Василева, акушерка, основател на Училище за родители "МА-МА". Как се адаптира новороденото в непозн..
11 май Безплатна онлайн лекция на тема
admin 0 19
ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция организирана от Списание "Кенгуру", със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо на 18 май (вторник) от 14:00 ч във Фейсбук страницата на Списа..
01 май ПРОМОЦИЯ!!! Philips Sonicare: 20% Звукочестотни четки за зъби и Комплекти ProtectiveClean Series 6100
admin 0 2487
Поръчайте Philips Sonicare Звукочестотни четки за зъби и Комплекти ProtectiveClean Series 6100 с 20% отстъпка САМО до 30 май 2021г. Звукочестотни четки за зъби ProtectiveClean Series 6100 Philips Soni..
01 май ПРОМОЦИЯ!!! Philips AVENT: 20% ортодонтични залъгалки
admin 0 3214
Ортодонтични залъгалки Philips AVENT доказано помагат за естественото орално развитие на детето.Само през месец май 2021г. можете да закупите ортодонтични залъгалки Philips AVENT с 20% намаление в Ive..
29 апр. ПРОМОЦИЯ!!! Tommee Tippee: 20% избрани продукти и аксесоари
admin 0 3227
Здравето на бебето и хигиената у дома са изключително важни! Само от 01 до 30 май 2021г. избрани продукти и аксесоари Tommee Tippee, ще се предлагат с 20% намаление. Промоционалната оферта включва: ✔ ..
28 апр. Гледайте на живо акушерката Елена Василева в предаването
admin 0 105
Списание Кенгуру съвместно с Ивентас ЕООД организират БЕЗПЛАТНО събитие на тема "Кърменето", което ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "Кен..
27 апр. Онлайн лекция на Училище за родители
admin 0 86
ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция на тема “УРОЦИ ПО КЪРМЕНЕ“ организирана от Училище за родители "МА-МА" с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Учили..
19 апр. Онлайн лекция на тема
admin 0 108
Училище за родители "Ma-Ma" със съдействието на фирма Ивентас, организира безплатна онлайн лекция на тема “Новороденото бебе” Любимата на много мами Елена Василева (акушерка и основател на Училище за ..
17 апр. Безплатен уебинар на тема: Кърменето - най-добрият старт за вашето бебе
admin 0 99
Регистрирайте се за Безплатния уебинар на тема "Кърменето - най-добрият старт за вашето бебе" организиран от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ и със съдействието на фирма ИВЕНТАС. Не пропуска..
16 апр. Безплатна онлайн лекция на тема
admin 0 135
ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция на тема “Бебешкият плач и методи за успокоение на бебето“ организирана от Списание Кенгуру с подкрепата на Ивентас ЕООД, която ще се излъчва на живо във Фейсбук ..
16 апр. Безплатен уебинар на тема: ПЪРВИ ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО В БОЛНИЦАТА И У ДОМА
admin 0 136
Заповядайте на Безплатния уебинар на тема "Първи грижи за бебето в болницата и у дома" организиран от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ и със съдействието на фирма ИВЕНТАС. Акушерката Теди Ар..
Показани 1 от 12 | 72 (6 Страници)