Марка AVENT се ражда още през далечната 1984г. с представянето на иновативно бебешко шише за хранене, което бързо се превръща в стандарт за бебешките шишета за хранене по целия свят. Днес марка AVENT е световен лидер в производството на бебешки продукти!

Всичко започва когато собственикът на компанията, Едуард Аткин, забеляза как стандартните шишета за хранене просто не изпълняват своята основна функция - да помагат за по-комфортно хранене на бебето, без колики и раздразнение. Обикновените шишетата за хранене били изключително неудобни за пълнене и почистване от майката, а бибероните за хранене на бебето били изключителна твърди и с неудобна за засукване форма.

Едуард Аткин веднага се заема с проектирането на шише за хранене, което да се превърне в следващия най-добър продукт, който да подпомага или замества кърменето на бебето. Резултатът днес е най-добре проектираното бебешко шише за хранене в света!


Шишета за хранене AVENT  разполагат с широко гърло за удобна употреба и лесно почистване.  Биберони AVENT  са първите в света, отличаващи се със своята изработка от силикон (без мирис и вкус) и мека и широка форма, подобна на естествената форма на майчината гърда. Всеки биберон AVENT разполага с уникална анти-колик система за пропускане на въздуха, далеч от стомахчето на бебето, която помага за намаляване на коликите по време на хранене. 


      


AVENT проектира и произвежда продукти, които са вдъхновени от природата и се разработват след обширни изследвания и клинични тестове. Ето защо все повече майки избират продукти AVENT за техен основен помощник в отглеждането на своето бебе.

През септември 2006 г. Philips, световен лидер в начина на живот, здравеопазване и технологии, се обединява с марка AVENT. Oще в началото историята и иновациите на двете компании предполагат тяхната изключителна съвместимост. Philips разработва иновативни продукти за начин на живот, които стимулират постигането на по-добро здраве. Тази практика работи в тандем с целта на AVENT да създаде най-висококачествените продукти за грижа и хранене на бебето в света.
Благодарение на своята съвместна работа, Philips AVENT и до днес произвежда продукти, пригодени за удобството на майката и уникалните нужди на бебето!


Philips AVENT представя своето ново лого през 2021г., което е съобразено с вкусовете на новите потребители. Новите родители имат нови предпочитания и модел на потребление, а Philips AVENT се променя заедно с тях!


Фирма Ивентас е официален вносител на марка Philips AVENT за България!

Пълната гама продукти Philips AVENT  можете да откриете в магазин ни, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130 или ТУК!

Нашите любезни консултанти ще Ви дадат насоки и много полезни съвети относно продукти Philips AVENT!


*Кадрите във видеото са заснети в представителния шоурум на Philips AVENT – магазин Averoom, с адрес гр. София бул. "Симеоновско шосе" 130.