Меню
Количка

Актуални онлайн събития RSS фиид

16 ноем. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 24 ноември от 11 ч.
admin 0 161
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
16 ноем. Предаването Първи стъпки с тема за хиперактивните деца, 23 ноември от 14 ч.
admin 0 180
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема: Защо моето дете не е хиперактивно! Все по-често чуваме да се говори за хиперактив..
13 ноем. Какво да правите или да не правите, за да кърмите успешно? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 23.11 от 10 ч.
admin 0 180
Затрудненията при кърменето и изцеждането са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.За да имате успешно кърме..
13 ноем. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 22 ноември от 11 ч.
admin 0 285
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Важно е да знаете ка..
13 ноем. Подготовка за бебето - какво наистина ви трябва? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ на 19 ноември, 10:30 ч.
admin 0 194
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо.Акушерка..
13 ноем. Играта с детето след шестия месец. Безплатна онлайн лекция с Нина Йорданова и Училище за родители МА-МА, на 17 ноември от 11 ч.
admin 0 209
Какви умения развиват бебешорите и как да ги стимулираме?  В предходна онлайн лекция, Нина Йорданова от "Пумпелина" разказа колко ..
06 ноем. Полезни съвети за хранителния режим по време на бременността в БЕЗПЛАТНИЯ УЕБИНАР на 16 ноември от 14 ч.
admin 0 224
Научете кои са важните елементи от храненето на бъдещата майка. Здравословното хранене по време на бременността е едно от най-добр..
06 ноем. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 9 ноември от 14 ч.
admin 0 263
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
06 ноем. Дихателни техники и трикове за лесно и разумно раждане, споделени от акушерката Надя Стаменова, 8  ноември от 11 ч.
admin 0 47
Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка! Раждането на бебето е едно от най-вълнуващите събития..
17 окт. Защо е важно да играете с детето си? Кога да избирате игри и кога играчки?  Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 25 октомври от 11 ч.
admin 0 138
Как да играете с децата си, така че да ги учите на новите неща в новия за тях свят?  Да можеш да играеш с детето е начин да предав..
17 окт. Какво да правите или да не правите, за да кърмите успешно? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 23.10 от 10 ч.
admin 0 91
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.За да имате успешно кърмене ви трябва д..
09 окт. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 12 октомври от 14 ч.
admin 0 158
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Началото винаги е тр..
Показани 1 от 12 | 219 (19 Страници)