Меню
Количка

Актуални онлайн събития RSS фиид

09 юни Как да избегнете най-честите грешки при кърменето? Не пропускайте БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 29 юни от 10 ч.
admin 0 11
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит. За да имате успешно кърмене ви трябва ..
09 юни Училище за родители
admin 0 9
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема С ДЕЦА НА МОРЕ! Най-хубавото време на годината дойде, време е за отпуски и морски ..
09 юни Какво да очаквате през първия месец, след раждането на бебето? Научете от акушерката Теди Артинова на 11 юни от 10.30 ч.
admin 0 15
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Началото винаги е тр..
07 юни Училище за бъдещи родители към МБАЛ НАДЕЖДА с гост лектор акушерката Елена Василева и нейните Уроци по кърмене на 9 юни
admin 0 78
Гледайте на живо във Фейсбук страницата на МБАЛ Надежда, на 9-ти юни (петък) от 11:00 часа БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на тема: Уроци по къ..
05 юни Поредното издание на предаването Първи стъпки с тема БЕБЕШКАТА БЕЗОПАСНОСТ, 22 юни
admin 0 21
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Списание Кенгуру!Бебето е удивително същест..
05 юни Училище за родители МАМА с тема БЕБЕШКАТА БЕЗОПАСНОСТ, 30 юни
admin 0 24
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Училище за родители МАМА!Бебето е удивителн..
05 юни Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева, в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 14.06 от 11 ч.
admin 0 23
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
30 май Всички аспекти на изцеждането, обяснени от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 8 юни
admin 0 105
Кога и как да изцеждам? В поредния епизод на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, организирано от Списание Кенгуру,  с подкрепата на фирма Ив..
26 май Защо са необходими правила за кърмене и хранене с мляко? Повече по темата на 6 юни от 14 ч.
admin 0 72
Защо са важни правилата за хранене на бебето и какви са рисковете от неспазването им? Кърменето е естествен процес, но изисква тър..
16 май Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 30 май от 11 ч.
admin 0 103
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Важно е да знаете ка..
16 май Научете тайните на успешното кърмене Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 26 май от 11 ч.
admin 0 74
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.За да имате успешно кърмене ви трябва д..
16 май Как да подготвите дома за посрещането и отглеждането на малко бебе? Научете от акушерката Теодора Артинова на 21 май, 10.30 ч.
admin 0 92
За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото..
Показани 1 от 12 | 184 (16 Страници)