Меню
Количка

Актуални онлайн събития RSS фиид

21 септ. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 26.09 от 10 ч.
admin 0 50
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
19 септ. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 28 септември от 11 ч.
admin 0 29
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Важно е да знаете ка..
18 септ. Гледайте онлайн лекцията с Нина Йорданова за да научите Как да играем с децата си и какви играчки са ни нужни, на 20.09. от 11 ч.
admin 0 30
Гледайте безплатната онлайн лекция на тема Движение и игра, организирана от Училище за родители МА-МА с подкрепата на фирма Ивента..
16 септ. Научете всичко важно за храненето на бебето от поредния епизод на предаването Първи стъпки, 20.09
admin 0 124
Не пропускайте една от най-интересните теми за храненето на бебето.  След раждането майките често са загрижени и се притесняват да..
08 септ. Подготовка за бебето - какво наистина ви трябва? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ 18 септември
admin 0 31
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво наистина ни трябва за бебето и за мама? Списък с необходимите..
08 септ. За да превърнете раждането в празник, гледайте онлайн лекцията на тема Дишане по време на раждането, на 14 септември
admin 0 29
Раждането е празник, а родилната зала сцена на вашето тържество като майка! За да напишете вашата красива история на протекло ражд..
08 септ. Чуйте съветите на Елена Василева в онлайн лекция в помощ на кърмещите майки, 12.09
admin 0 54
Преодолейте притесненията или затрудненията при кърменето, когато дойде мигът да прегърнете бебчето и да го поставите на гърдите с..
23 авг. Как да обезопасите дома си и да избегнете рисковите ситуации за бебето? Научете в онлайн лекцията на 26 август
admin 0 91
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от училище за родители МА-МА!Бебето е удивител..
11 авг. Включете се в безплатната онлайн лекция на  Списание Кенгуру - Правилата на играта с децата, 23.08
admin 0 105
Нашите приятели от Списание Кенгуру организират безплатно онлайн събитие на тема Правилата на играта с детето, което ще се излъчва..
11 авг. Поредното издание на Първи стъпки с тема БЕБЕШКАТА БЕЗОПАСНОСТ, 22 август
admin 0 94
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Списание Кенгуру!Бебето е удивително същест..
11 авг. Какво включват първите грижи за новороденото? Научете от акушерката Теодора Артинова на 21 август, 10.30 ч.
admin 0 109
За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото..
04 авг. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева в предаванетпо ПЪРВИ СТЪПКИ на 8 август от 14 ч.
admin 0 124
Раждането вече е история. Гушкате бебчето, радвате му се, но сте изпълнени с куп въпроси и притеснения:Къде ще спи бебето?Как ще с..
Показани 1 от 12 | 117 (10 Страници)