Да бъдеш родител е един от най-вълнуващите периоди в живота.

Да наблюдаваш как детето расте и всеки ден прави велики открития в заобикалящата го среда. Но докато се опитваш да стимулираш неговата любопитстваща природа, трябва да помислиш и за неговата безопасност в дома.

Преграждането на стълбите или пътя към други нежелани зони изисква особено внимание. Затова следва да помислите навреме за монтиране на обезопасяващи прегради – около 6-ия месец на бебето.

Универсална метална преграда за врата SAFETY 1st с механизъм за автоматично заключване

Прегради Safety 1st

Повече от 30 години марката Safety 1st се грижи за сигурността на мъниците вкъщи в милиони семейства. Тя предлага решение за всяко място, което искате да преградите, за да подсигурите безопасността на своето дете – стълбища, отвори към тераса или двор, камини и др. Предпазните прегради са с регулируема ширина и различна височина, за да пасват на конкретното място.


Можете да удължавате ширината допълнително с 3 размера удължители за пълно съответствие с вашите нужди. Safety 1st предлага и опция за обезопасяване на по-големи пространства с помощта на модулни предпазни прегради от по 3 и 5 модула. За тях също има удължители, които ги превръщат съответно в 4 и 6 модулни, предлагайки още по-големи възможности.


Когато детето започне да отваря вратата на предпазната преграда само или да се прехвърля през нея, значи е дошло време да я демонтирате.

Освен ако нямате друго дете, което все още се нуждае от подобно обезопасяване. В този случай е добре да обясните на баткото или каката, че е важно преградата да бъде затворена. Важна роля за безопасността на детето в дома играе примерът на родителя. Покажете му как трябва да стои на разстояние от отоплителни тела в дома или правилно да използва стълбите, когато проходи.

Всичко необходимо, за да сте спокойни, когато вашият мъник изследва света, е фокус върху безопасността и правилните продукти. Забавно е да наблюдавате как светят очите му при всяко ново откритие, а още по-приятно е чувството на сигурност, когато сте се погрижили домът ви да стане безопасно място.

Разгледайте всички продукти Safety 1st за обезопасяване на дома ТУК