инициативата на Mutsy за засаждане на дървета в сърцето на Бразилия в подкрепа на кампанията за възстановяване на тропическите гори

Концепцията на Mutsy е не просто да създават иновативни и функционални колички, а да се движат напред с грижа за бъдещето.

Ето защо сме развълнувани да ви представим инициативата за засаждане на дървета, част от уникалното сътрудничество със Sumthing, организация отдадена на възстановяването на природата. Това партньорство дава живот на гората Mutsy, разположена в сърцето на Бразилия по протежение на коридора за биоразнообразие Araguaia. Мисията на Mutsy е не само да възстанови тропическите гори, но и да създаде трайно наследство за вашето семейство и нашата планета.

Избирайки детска количка Mutsy, вие не просто инвестирате в качествен продукт; вие допринасяте за по-устойчиво, изпълнено с любов бъдеще. Не само големите решения, но и малките неща - като засаждането на дърво - оказват огромно въздействие. Присъединете се към нас в това пътуване за изграждаме на един по-добър свят за нашите деца.

Добре дошли в семейство Mutsy, а сега и в гората Mutsy

Когато купувате количка Mutsy, вие не само осигурявате комфортно возене на вашето дете, но се присъединявате към инициативата за по-добро бъдеще на нашата планета.

Когато купувате количка Mutsy, вие не само осигурявате комфортно возене на вашето дете, но се присъединявате към инициативата за по-добро бъдеще на нашата планета.

След като държите в ръцете си вашата нова количка Mutsy, направете своята онлайн регистрация и специален екип ще засади дърво на ваше име в нововъзникващата гора Mutsy  в сърцето на бразилската тропическа гора.

Всяка година от Mutsy ще получавате снимка на вашето дръвче, за да можете да проследявате неговия растеж и напредък заедно с този на вашето дете. Все едно да имате собствено късче тропическа гора в задния двор!

Засаждането на вашето дърво е лесно! Просто сканирайте QR кода по-долу тук или от листовката в комплекта документи на вашата количка Mutsy или последвайте линка ТУК, попълнете вашите данни и сте засадили своето дърво.

С няколко лесни стъпки за регистрация на новата детска количка Mutsy и вашето дърво ще бъде посадено

Останалото следва автоматично.

Ще можете да наблюдавате процъфтяващата гора Mutsy от уюта на дома си, свързвайки семейството си с глобалните усилия за устойчивост.

Научете повече за инвестициите на Mutsy за устойчиво бъдеще на: mutsyworld.com/about/sustainability