Ивентас е eдна от фирмите, която безусловно подкрепя кампанията „Направи го сега“ още от самото начало.

Целта на информационната и образователна кампания „Направи го сега“ е да мотивира младите двойки и семейства да не отлагат родителството. Организацията вярва, че демографията е голямата тема на бъдещето на България, а раждаемостта и емиграцията са в основата ѝ.

През 2022 г. е петото издание на кампанията „Направи го сега“ като фокусът е насочен към образованите и икономически активни млади българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца.

На 26 февруари 2022г. на живо във фейсбук страницата на кампанията ще бъдат изтеглени 20-те семейства, които ще спечелят "Бебешки ДНК пакет"  с всичко необходимо за бебето през първата година.

Бебешки ДНК пакет  с всичко необходимо за бебето през първата година

Социалната отговорност за Ивентас ЕООД представлява пълноценна комуникация и отношения с нашите клиенти и партньори – разбиране на средата, която формира тяхното поведение и адекватен отговор на целия спектър от нужди, които имат. 

В Ивентас ЕООД работим бъдещи и настоящи родители и проблемите или предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти и децата ни имат и човешки резонанс у нас. 

От години провеждаме и партнираме на дарителски инициативи и кампании за подобряване условията и средата на живот на децата – финансова подкрепа за институции с дейност обгрижващи деца без родителски грижи, оборудване за болнични отделения, информационни кампании и др.

Щастливи сме, че имаме възможността и тази година да се включим в кампанията "Направи го сега" като Ивентас ще предостави козметика, аксесоари и полезни принадлежности за всеки един ден от първите 12 месеца на детето.

Какво съдържат пакетът на Ивентас:

Най-необходимите продукти Philips AVENT за посрещане на бебе

  • Най-необходимите продукти Philips AVENT за посрещане на бебе: Помпа за изцеждане на кърма, електрически стерилизатор, торбички за съхранение на кърма, шишета, залъгалки и др.

Комплект грижа за бебето Safety First и рамка с отпечатък Baby Art

  • Декоративна рамка за снимка и отпечатък на бебешка ръчичка или краче BABY ART;
  • Хигиенен комплект грижа за бебето Safety First;

Органични прeпарати и органична козметика Friendly Organic

  • Органични прeпарати и органична козметика Friendly Organic: Концентриран гел за пране на бебешки дрехи с омекотител; Бебешки шампоан с органичен овес; Бебешко олио с органично масло от маслина и бадем; Крем против подсичане с органично масло от ший;

Активна играчка Джери Жираф Playgro Активна гимнастика Tiny Love

  • Активна играчка Джери Жираф Playgro, която може да бъде закачена на детската количка или друго подходящо място;
  • Активна гимнастика Tiny Love Black&White.

Следете за информация за следващите кампании „Направи го сега“ на уеб сайта napravigo.bg и профилът @napravigo.bg във Фейсбук и Инстаграм.

Ние от Ивентас вярваме, че благотворителността трябва да се възпитава, да се демонстрира, да стане част от общественото ни поведение, да стане културен модел.

Благотворителността не бива да е срамежлива, трябва да е заразителна!