Mutsy се завръща! 

След кратка пауза Mutsy възобновява дейността си, по-добра от всякога. С нов екип, иновативни продукти и нова, стабилна система за обслужване на клиенти за нарастващото семейство на Mutsy.


Детската количка е една от най-важните покупки за всеки нов родител. Тя е основна необходимост за летящ старт в живота и изпълнено с любов, безопасно пътуване на открито. Количките Mutsy дават приоритет на безопасността и практичността за ежедневна употреба, съчетавайки леки, лесни системи за сгъване със стилен, ергономичен дизайн. Това гарантира безопасността и комфорта на вашето дете, докато спи, расте и изследва. Всички продукти на Mutsy имат елегантна визия съчетана с удобни за потребителя функции, които отговарят на нуждите на амбициозните модерни родители.


Устойчиво развитие

Важен аспект от новата идентичност на Mutsy е ангажираността за устойчиво бъдеще. Целта е да се произвеждат 100% рециклируеми колички до 2030 г. Дотогава Mutsy се ангажира да намали въздействието от производството им върху околната среда с инициативата си за създаване на Mutsy Forest. За всяка продадена количка Mutsy се засажда и отглежда дърво в Бразилия, където тропическите гори имат остра нужда от възстановяване. Научете повече ТУК

Mutsy се ангажира с политика за екологично опаковане и намаляване на отпадъците, за да защити околната среда за поколението на утрешния ден.

Чисто нов външен вид и усещане

Mutsy винаги е била предпочитана марка колички сред младите родители. PMG, успешен холандски производител на велосипеди, инвестира със страст и енергия за продължаване на дългогодишната история на Mutsy. Фокусът е върху запазването на доверието в качеството и надеждността на продуктите с марка Mutsy, като същевременно се обогатява репутацията с авангардни иновации и дизайн. Това означава нови модели, съвременни цветови палитри и изключително обслужване на клиентите.

Разгледайте всички детски колички Mutsy и аксесоари за тях ТУК