Най-добрият старт за бебето - майчиното мляко.

Всяка майка иска да даде най-доброто на своето бебе. По правило лактацията се отключва с падането на плацентата и се стабилизира така, че да преследва нуждите на бебето. Но понякога има недоразумения, които познати навреме могат лесно да бъдат коригирани с различни методи и така да се гарантират нужните количества мляко за малкия човек. Не пропускайте да чуете какви са те в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА, с тема: Методи за стимулиране на лактацията.

Запазете в графика си: 31 март, петък, 11:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на tommee tippee: Tommee Tippee Лъжици с мек връх с антибактериално покритие BACSHIELD, 4м+, 5 бр./оп.Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии. Tommee Tippee Лъжици с мек връх имат супер гъвкава основа, който полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване на бебето.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.