Кърмата е норма! Една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето.

Гледайте безплатната онлайн лекция на тема УРОЦИ ПО КЪРМЕНЕ, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 23 февруари (сряда) от 11:00 часа.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Основни акценти ще бъдат:

  • Кърменето е естествения режим на хранене за всеки бозайник, в това число и за човека.
  • Кърмата няма предимства - тя е норма.
  • За съжаление обаче, тази естествена функция на бозайниците при човека търпи известен провал.
  • За да бъде вашето кърмене успешно, гледайте този уебинар и ще научите всичко важно за засукването, кърменето и лактацията.

Включете се! Ще има и томбола с награда, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent

Механична помпа за изцеждане на кърма Comfort Philips AVENT.

Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Прави хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото вие желаете. Можете да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - вашата кърма.

Запазете в графика си: 23 февруари, сряда от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.