ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция организирана от Списание "Кенгуру", със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо на 12 август (четвъртък) от 10:30 ч във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "Кенгуру".

Гост на предаването ще бъде д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика, която ще даде отговори на въпросите свързани с храненето на жената по време на кърмене, като акцентите ще бъдат:

  • Кои храни стимулират образуването на кърма?
  • Има ли храни, които са категорично забранени по време на кърмене?
  • Как да се храним така, че да имаме енергия за грижите за бебето?

Допълнителна тема: "Как да изберем подходящата количка?", съвети представени от Кристина Казимирова – мърчъндайзер и презентатор на фирма IVENTAS.

Ще има и подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС!

Гледайте на живо - Очаква ви и томбола с награда, осигурена от MUTSY!

Стилна и удобна, с елегантен спортен дизайн, Mutsy Чанта EVO е практичен аксесоар за бебешката количка. В нея може да държите бебешки аксесоари като памперси, мокри кърпички, шишета, бурканчета с храна и други, необходими Ви за разходката или да поставяте свои дамски принадлежности.


Запазете в графика си: 12 август (понеделник) от 10:30 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.


Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.