ЗАПОВЯДАЙТЕ на Безплатна онлайн лекция организирана от Списание "Кенгуру", със съдействието на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо на 14 септември (вторник) от 14:00 ч във Фейсбук страницата на Списание "Кенгуру" и Youtube каналът на списание "Кенгуру".

Темата ще бъде Безопасност на млечно хранене, а лекторите са:

  • д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика, ще представи рисковете за бебето, които крие неправилно приготвената и съхранявана млечна храна, и ще даде съвети за съхранението на кърмата, приготвянето на мляко за кърмачета, стерилизацията на шишетата и бибероните.
  • Теодора Артинова, старша акушерка на родилна зала и родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“ ще даде разяснения в допълнителната тема: "Хранене на новороденото с Tommee Tippee". 

Гледайте на живо - Очаква ви и томбола с награда, осигурена от Tommee Tippee!

Шише за хранене Anti-Colic Plus с декор 150 мл, с биберон 0м+ 

Антиколик шишето Tommee Tippee Advanced Anti-Colic е разработено специално за оптимално отвеждане на въздуха по време на хранене

Антиколик шишето Advanced Anti-Colic е разработено специално за оптимално отвеждане на въздуха по време на хранене през уникална система от тръбичка и клапа и форма на биберона за лесно засукване, които могат да намалят поемането на въздух и коликите. Тръбичката сменя цвета си – ако е синя, температурата е подходяща за хранене, а ако е розова – по-висока от 37°C.


Запазете в графика си: 14 септември (вторник) от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.


Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.