Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ със съдействието на фирма ИВЕНТАС Ви канят на Безплатния уебинар на тема "Хранителен и двигателен режим по време на бременност".

Акушерката Теди Артинова ще ви даде подробна информация за всичко, от което ще имате нужда, за да посрещнете вашето бебе и ще отговаря на вашите въпроси. Ще можете да си съставите списък с необходимите неща за бебето, специфики и полезни съвети при подбора. Ще получите повече информация за хранителните добавки, подходящи през бременността и периода на кърмене.

Очаква ви и томбола с награда Tommee Tippee, осигурена от вносителя фирма Ивентас! 

Лъжици с мек връх Tommee Tippee с антибактериално покритие BACSHIELD

Лъжици с мек връх Tommee Tippee с антибактериално покритие BACSHIELD

Антибактериалното покритие BACSHIELD на новата серия прибори за бебета от Tommee Tippee, е покритие със сребърни йони и предотвратява развиването на нежелани бактерии, обезцветяване и миризма.

Повече от 50 години Tommee Tippee предлага широка гама от иновативни и многократно награждавани продукти, които помагат на родителите по цял свят!

Томи Типи предлага широка гама от иновативни и многократно награждавани продукти, които помагат на родителите по цял свят


Направете своята регистрация или гледайте на живо във Фейсбук.

Запазете своето място: Неделя, 23 януари от 10:30 ч.

Линк към регистрацията за събитието ще намерите като кликнете Тук.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.