Гледайте на 27 октомври (сряда) от 11:00 ч. безплатната Онлайн лекция на тема “Кърмене VS Хранене с шише”

Чакате с толкова трепет да се появи на бял свят вашата рожба и когато дългоочаквания момент настъпи, започва истинското приключение. Елена Василева (акушерка и основател на Училище за родители "МА-МА") ще Ви даде ценна информация относно кърменето и алтернативите за хранене на бебето.

Кърменето е естествен процес, но неговият успех е все още много нисък. Кърменето изисква търпениеи внимание към всеки детайл, защото е процес, в който не можеш да видиш колко подаваш и колко изяжда детето.

Храненето с шише е начин да се заобиколи природата, когато кърмене по една или друга причина не е възможно. Но храненето с шише ли е най-добрата друга алтернатива?!? Имат ли място лъжичките, чашките и всички останали приспособления, които се назовават като правилни, когато кърменето не е възможно?

В тази лекция ще видите:

  • Сравнение между двата вида прием на мляко
  • Ще получите инструкции какво е правилно засукване и кога след засукването има кърмене
  • Ще напълним шише с кърма и ще уточним какви са сукателните движения и как да избирате бибероните, когато кърменето не е възможно
  • Ще научите кои са подводните камъни при храненето с шише и още много интересни ракурса към това да сравним двата типа хранене

Гост ще бъде логопедът и хранителен терапевт Нина Йорданова от "Пумпелина", на която може да зададете и вашите въпроси за това дали храненето с шише и ползването на залъгалка могат да увредят говора и ще получите отговори на всичко, което ви вълнува около темата.

Ще има и томбола с награда осигурена от Philips Avent !


Philips AVENT Механинчна помпа Comfort - удобен комплект с включени 1 бр. Помпа за изцеждане с уплътнител, 1 бр. Шише Philips AVENT Natural 125 мл, 1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+, 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба.

Механична помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort - за несравним комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Запазете в графика си: Сряда, 27 октомври от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА"

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.