Темата на олайн предаването ще бъде Безопасност на млечно хранене, а лекторите са:

  • д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика, ще представи рисковете за бебето, които крие неправилно приготвената и съхранявана млечна храна, и ще даде съвети за съхранението на кърмата, приготвянето на мляко за кърмачета, стерилизацията на шишетата и бибероните.
  • Теодора Артинова, старша акушерка на родилна зала и родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“ ще даде разяснения в допълнителната тема: "Хранене на новороденото с Tommee Tippee". 

Гледайте на живо - Очаква ви и томбола с награда Tommee Tippee, осигурена от вносителя, фирма ИВЕНТАС!

Tорбичките за кърма Tommee Tippee Closer to Nature са предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката.

Торбичките за кърма Tommee Tippee предлагат лесно и удобно съхранение във фризера и в същото време ще размразявате кърмата по-бързо от използването на контейнер.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е 100% натурален, чист и хипоалергенен.

Кремът за зърна Made For Me Незабавно успокоява кожата и поддържа зърната меки и еластични през целия период на кърмене.

Може да се използва при подготовка за кърмене от третия триместър на бременността и да продължите употребата и след раждането.


Запазете в графика си: 7 декември (вторник) от 14:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на списание "Кенгуру" или от YouTube каналът на списание "Кенгуру". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.


Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.