Кои са рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето и как да обезопасите дома си?

Бебето е удивително същество. То е изключително любопитно, импулсивно, безстрашно. Обича да имитира възрастните и да изучава света. Не може да се пази само, защото се ражда не когато трябва, а когато може да мине през таза на майка си. Тотално е лишено от двигателна самостоятелност, което го прави безсилно, когато се захлупи по коремче, когато е оставено само на повивалника или когато е сложено без колани в столчето за кола.

Въпреки че постоянно усвоява нови неща, като пълзене, изправяне, ходене, скачане, често стремежите на бебчето не отговарят на уменията му. То расте бързо и се развива, и когато дойде момента на движението, то хуква из малкия си свят за да го изследва. 

Колкото и да е малък света на детската стая, опасности могат да дебнат отвсякъде: копче на пода, контакти на стената и т.н. Затова, задачата на родителите е да осигурят безопасен дом за мъниците, обезопасявайки периметъра.

В този уебинар, организиран от Училище за родители МА-МА, с тема: Безопасни грижи, безопасен дом за бебето, ще научите кои са рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето. Лектор - любимата акушерка на много мами, Елена Василева.

Запазете в графика си: четвъртък, 24 юли от 11:00 ч.
Повече информация за събитието.

Последвайте Facebook и Instagram страниците на Училище за родители МА-МА за повече информация как можете да спечелите от томболите.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.