Съчетание от Вълнуващо откритие и модерен дизайн с контрастни черно-бели изображения

Съчетание от вълнуващо откритие и модерен дизайн в колекция Black&White Décor на Tiny Love!

Колекция Black and White Décor приветства новородените с контрастен и изчистен дизайн, идеален за насърчаване развитието на сетивата още от първия ден.

Още от първия момент, в който бебето се роди, започва да се развива и расте, да учи и изследва околния свят. То отваря две големи любопитни очи и се оглежда, протяга малките си ръчички и докосва лицето на майка си.

Акцентът са очарователните образи на пандата Елизабет и лъвчето Джордж, които ще придружават мъничето по време на вълнуващото пътешествие на откривателство и опознаване на света, добавяйки нотка модерен дизайн към тяхната среда.

Запознайте се с нашите малки пионери!

очарователните образи на пандата Елизабет и лъвчето Джордж

  • Пандата Елизабет е кръстена на Елизабет Блекуел. Лекарката, родена в Англия, е първата жена, получила медицинска степен в САЩ. Елизабет е това, което някои хора наричат пионер. Тя върви напред и преодолява препятствията, за да открие вълнуващи нови неща.
  • Лъвчето Джордж е кръстено на Джордж Вашингтон Карвър, важен учен, който революционизира селското стопанство. Джордж обича природата и винаги опитва нови неща, прави експерименти, за да разбере как работят нещата и как могат да работят още по-добре!

Играчките, включени в серията, привличат вниманието на мъничето с контрастни черно-бели изображения и елементи с различни текстури, които насърчават развитието на визуалното и сетивно възприятие на детето, развитието на фината моторика и координацията очи-ръце.

Цветовата комбинация от черно и бяло е внимателно подбрана, защото е най-лесна за възприемане от бебета в първите месеци от живота. Силният контраст между тези цветове спомага за развитието на зрението на бебето.

Запознайте се в детайли с всеки един от продуктите от колекцията:

Tiny Love създаде тази красива колекция с мисъл както за бебета, така и за родителите. Класическите цветове и модерният дизайн на продуктите се вписват идеално в интериора на всеки дом.

Всички продукти от колекция Black&White Décor са идеален подарък за посрещане на новороденото бебче у дома, погача или кръщене.