Меню
Количка

Актуално - играчки RSS фиид

09 март Какво е мястото на сезоните в детските игри? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 13 март
admin 0 186
Защо е важно да разказвате на децата за сезоните?Темата за сезоните е мощен стимул за разгръщане на детското развитие и, ако още н..
28 ноем. Гледайте предаването Първи стъпки и научете как да направите Коледата истинска и много вълшебна за децата, 1 декември
admin 0 134
Коледа е сред най-важните моменти в живота за всяко дете, направете е незабравима! Въпреки забързаното ежедневие, въпреки липсата ..
25 ноем. Защо е важно да стимулирате сетивата на вашето мъниче? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 30 ноември
admin 0 124
Знаете ли как да стимулирате развитието на сетивата на бебчето? Човекът има 6 сетива - зрение, слух, осезание, обоняние, вкус и ра..
03 окт. Пренесете се в света на детските книжки с безплатната онлайн лекция на  Списание Кенгуру, 6.10
admin 0 157
Нашите приятели от Списание Кенгуру организират безплатно онлайн събитие на тема Разкажи ми приказка. Първите книжки, което ще се ..
11 авг. Включете се в безплатната онлайн лекция на  Списание Кенгуру - Правилата на играта с децата, 23.08
admin 0 204
Нашите приятели от Списание Кенгуру организират безплатно онлайн събитие на тема Правилата на играта с детето, което ще се излъчва..
05 авг. НОВО!!! Образователни играчки Playgro+LEARN
admin 0 552
Играйте, Растете и УчетеPlaygro представя нова гама с образователни играчки Playgro + LEARN, подходящи за по-големи бебета и по..
21 март Какво трябва да знаете, за да изберете правилната играчка според възрастта на малкото бебе
admin 0 933
Най-добрият начин за опознаване на света от бебето е играта. С помощта на играчките малкото човече се учи да разпознава повърхност..
24 февр. Ивентас е част от кампанията Направи го сега и през 2022 г. в подкрепа на раждаемостта в България
admin 0 753
Ивентас е eдна от фирмите, която безусловно подкрепя кампанията „Направи го сега“ още от самото начало.Целта на информационната и ..
22 ноем. Наближават едни от най-приказните празници с повече време за забавление с най-млаките у дома. Играта през погледа на Дядо Коледа ще бъде представена в предаването
admin 0 405
В новият епизод на предаването "Първи стъпки" ще научите изключително полезни идеи за Коледни игри с детето.Гледайте на живо във Ф..
20 окт. Всяко време е подходящо за игра, но знаете ли Правилата на играта с детето? Гледайте предаването
admin 0 396
В новият епизод на предаването "Първи стъпки" ще научите изключително полезни съвети за Правилата на играта с детето.Гледайте на ж..
02 септ. Училище за бъдещи родители Ма-Ма с безплатна онлайн лекция на тема
admin 0 413
Общуването с деца е сложен процес, когато си възрастен. Ако искате да успеете в тази мисия трябва да си припомните времето, в коет..
02 юли На 6 юли в разгара на лятото, в предаването
admin 0 440
Гледайте на живо безплатната лекция, организирана от Списание Кенгуру с подкрепата на Ивентас ЕООД, на тема "Баня, море мое!", коя..
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)