Меню
Количка

Актуално - играчки RSS фиид

20 февр. Кои са етапите на развитие на двигателните умения на децата от раждането до 18-ия месец?  Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 01 март от 14 ч.
admin 0 217
Как да играете с децата си, така че да развивате двигателните им умения?  Движенията на бебето започват много преди раждането - в ..
19 ян. Нова гама бебешки продукти Playgro Home с модерен и забавен дизайн, вдъхновен от Австралийската фауна
admin 0 1120
Родителите по света прекарват много време в подготовка на дома за посрещане на новия член на семейството.Бъдещите майки и татков..
15 ян. Откъде произлизат проблемите с храненето при децата? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 15 януари от 14 ч.
admin 0 480
Откъде произлизат проблемите с храненето при децата? В това предаване "Първи стъпки" ще научите какво да правите, когато:бебето от..
05 ян. Безплатен консултант при избор на Образователни играчки за мъници Playgro
admin 0 2276
Творческото ядро на Playgro се състои от хора, вдъхновени от отглеждането на собствените им деца, които съчетават ценни познания с..
13 ноем. Играта с детето след шестия месец. Безплатна онлайн лекция с Нина Йорданова и Училище за родители МА-МА, на 17 ноември от 11 ч.
admin 0 360
Какви умения развиват бебешорите и как да ги стимулираме?  В предходна онлайн лекция, Нина Йорданова от "Пумпелина" разказа колко ..
17 окт. Защо е важно да играете с детето си? Кога да избирате игри и кога играчки?  Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 25 октомври от 11 ч.
admin 0 211
Как да играете с децата си, така че да ги учите на новите неща в новия за тях свят?  Да можеш да играеш с детето е начин да предав..
09 май Защо е важно да стимулирате сетивата на вашето мъниче? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 15 май от 14 ч.
admin 0 208
Знаете ли как да стимулирате развитието на сетивата на бебчето?  Човекът има 6 сетива - зрение, слух, осезание, обоняние, вкус и р..
10 апр. Какво е мястото на сезоните в детските игри? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 14 април
admin 0 190
Играта е в основата на детското израстване и трупане на опит.Да играеш с дете си е цяло изкуство! Чрез играта и играчките учим дец..
09 март Какво е мястото на сезоните в детските игри? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 13 март
admin 0 331
Защо е важно да разказвате на децата за сезоните?Темата за сезоните е мощен стимул за разгръщане на детското развитие и, ако още н..
28 ноем. Гледайте предаването Първи стъпки и научете как да направите Коледата истинска и много вълшебна за децата, 1 декември
admin 0 256
Коледа е сред най-важните моменти в живота за всяко дете, направете е незабравима! Въпреки забързаното ежедневие, въпреки липсата ..
25 ноем. Защо е важно да стимулирате сетивата на вашето мъниче? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 30 ноември
admin 0 222
Знаете ли как да стимулирате развитието на сетивата на бебчето? Човекът има 6 сетива - зрение, слух, осезание, обоняние, вкус и ра..
03 окт. Пренесете се в света на детските книжки с безплатната онлайн лекция на  Списание Кенгуру, 6.10
admin 0 258
Нашите приятели от Списание Кенгуру организират безплатно онлайн събитие на тема Разкажи ми приказка. Първите книжки, което ще се ..
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)