Как се развиват комуникативните умения при бебетата? 

Включете се в безплатната онлайн лекция, организирана от Списание Кенгуру, с тема За проговарянето и общуването + БОНУС тема: Игри и играчки, стимулиращи говора, която ще се излъчи на живо във Фейсбук страницата на 22 април (понеделник) от 14:00 часа. Нина Йорданова, от център Пумпелина, ще отвори прозореца към общуването с бебето и ще засегне вълнуващите теми около развитието на комуникативните умения! Основните акценти:

  • Как се развиват уменията за общуване на бебето?
  • От какво зависи кога детето ще проговори?
  • С какво родителите могат да помогнат за развитието на комуникативните умения на детето?
  • В какви случаи родителите следва да се обърнат към специалист - логопед или специалист по ранно детско развитие?

Линк към събитието ще намерите ТУК.

Ще има и подарък! Включете се, за да разберете как може да спечелите Меки кубчета за баня 6 бр.


Тези меки кубчета Playgro с ярки цветове и симпатични картинки на животни, букви и цифри, правят играта в банята много по-забавна за бебето. Всяка опаковка съдържа шест меки кубчета Playgro. Когато бебето нарежда или събаря меките кубчета Playgro развива своята груба моторика, координацията очи-ръце и когнитивното мислене. Ярките цветове на кубчета Playgro насърчават развитието на визуалното възприятие на бебето, а цифрите и буквите стимулират броенето и говора му.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.